Orijen - tuotteet

ORIJEN -täysravinnot valmistetaan tuoreista lähialueiden raaka-aineista Kanadan Albertassa Champion Petfoodsin tehtailla. Luontaisesti sopivaan ravintoon perustuva filosofia edustaa uuden luokan täysravintoa, joka on suunniteltu ravitsemaan koirat ja kissat niiden luontaisia liha- ja proteiinitarpeita noudattaen. Luontaisesti sopivan ravinnon konsepti on yksinkertainen: ruokavaliossa noudatetaan sitä monipuolista ja tasapainoista koirien ja kissojen ravintoa, jota ne ovat tottuneet vapaasti metsästäessään hyödyntämään.
   
Perinteiset lemmikkiruuat sisältävät yleensä vain yhtä eläinproteiinia, kuten kanaa tai lammasta, sekä runsaasti hiilihydraattipitoisia viljoja. ORIJEN -täysravinnot sisältävät 6-10 eläinproteiinin lähdettä, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä ja vihanneksia eivätkä ollenkaan viljaa.

ORIJEN -täysravintojen valmistukseen käytetään runsaasti ihmisravinnoksi luokiteltua lihaa (75-80 %), kuten vapaana eteläisen Albertan maatiloilla kasvanutta lammasta sekä Kanadan pohjoisista järvistä pyydettyä siikaa. ORIJEN -täysravinnot sisältävät myös vapaana kasvanutta kanaa, kalkkunaa, villisikaa, possua, biisonia ja nautaa sekä vapaana pyydettyä lohta, kuhaa, silliä, kampelaa ja haukea.
   
ORIJEN-täysravinnoista löytyvät vaihtoehdot pennusta senioriin.


Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.