Tuotemerkit

Acana

Acana

ACANA -täysravinnot valmistetaan tuoreista lähialueiden raaka-aineista Kanadan Albertassa Champion Petfoodsin tehtailla. Luontaisesti sopivaan ravintoon perustuva filosofia edustaa uuden luokan täysravintoa, joka on suunniteltu ravitsemaan koirat ja kissat niiden luontaisia liha- ja proteiinitarpeita noudattaen. Koirien ja kissojen luontaisen ravinnon ominaispiirteitä ovat runsas ja monipuolinen lihaproteiinipitoisuus sekä alhainen hiilihydraattien määrä.
   
Perinteiset lemmikkiruuat sisältävät yleensä vain yhtä eläinproteiinia, kuten kanaa tai lammasta, sekä runsaasti hiilihydraattipitoisia viljoja. ACANA -täysravinnot sisältävät 3-5 eläinproteiinin lähdettä, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä ja vihanneksia ja vain vähän tai ei ollenkaan viljaa.

ACANA -täysravintojen valmistukseen käytetään runsaasti ihmisravinnoksi luokiteltua lihaa (55-65 %), kuten vapaana kasvanutta kanaa Albertan preeriamaatiloilta ja kuningaslohta Vancouver Islandin vesiltä. ACANA -täysravinnot sisältävät myös vapaana kasvanutta ankkaa, lammasta, nautaa ja biisonia sekä vapaana pyydettyä kuhaa, siikaa, kampelaa ja silliä.
   
ACANA -täysravinnoista löytyvät vaihtoehdot pienille ja suurille lemmikeille – pennusta senioriin. Allergiset ja erityisen aktiiviset koirat on myös huomioitu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »AimPoint

AimPoint

Aimpoint  punapistetähtäimistä löytyy sopiva kaikentasoisille ampujille. Pienikokoinen, kevyt ja erittäin nopea Aimpoint käy kaikenlaisiin aseisiin, erityisesti suur-riistan metsästykseen, nopeisiin tilanteisiin ja peitteiseen maastoon. Sen iskunkestävyys on aivan omaa luokkaansa. Aimpoint tähtäimillä on kattava 10 vuoden takuu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bellman&Flint

Bellman & Flint luolatutkat valmistetaan euroopassa. Bellman & Flint on saavuttanut vuosien saatossa hallitsevan markkina-aseman myös suomalaisessa metsästyskulttuurissa.
Kun arvostat parasta luolakoiraasi - osaat myös vaatia parasta laatua ja tarkkuutta luolatutkalta. Tällöin ainoa oikea valinta on Bellman & Flint digitaaliset luolatutkat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Corrotech

Corrotech

Corrotech - Teräksen taitaja pohjoisessa

Steel House Corrotech Oy on pohjoissuomalainen teräksen moniosaaja.

Yhtiön nykyaikainen konepaja sijaitsee Torniossa. Se tuottaa keskiraskaita palkki-, levy- ja putkirakenteita, siltoja, rakennusten runkorakenteita, hoitotasoja ja altaita.

Maksimi kappalepaino on 20 tonnia. Konepaja on myös Lapin johtava pintakäsittely-yritys. Melunhallinta valmistaa valvomoita ja tekee erilaisia konekotelointeja melumittauksineen avaimet käteen periaatteella.

Ruotsin Haaparannalla ovat Corrotech Ab:n ohutlevy-, laserleikkaus- ja pulverimaalausyksiköt. Toiminnan perustana on kaksi Trumatic-ohutlevytyökeskusta, joilla työstetään mittatarkkoja komponentteja moniin tarkoituksiin – alihankintana ja yrityksen omaan käyttöön (“Esimerkiksi Corrosafe-asekaappi”). Levytyökeskuslinjoilla käsitellään 3000 x 1500 mm kokoisia levyjä, joiden vahvuus voi olla jopa 25 mm. Putkilaserleikkaus kuuluu myös palveluumme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Daiwa

Daiwa

Daiwa - tuntumasta tärppiin.
Daiwa toi markkinoille ensimmäiset kelansa jo 1950-luvulla. Siitä lähtien yritys on ollut suunnannäyttäjä ja yksi suurimmista kalastusvälineiden valmistajista maailmassa. Koko 50-vuotishistoriansa ajan Daiwa on panostanut teknisiin innovaatioihin ja korkeaan laatuun. Tuloksena on laaja valikoima keloja ja vapoja, jotka edustavat ylivertaista tekniikkaa sekä huippulaatua niin suunnittelussa kuin materiaaleissakin.

Innovatiivista kela- ja vapatekniikkaa. Kalastus on tekniikkalaji, jonka ongelmat Daiwa on ratkaissut puolestasi. Kun tekniikka on kunnossa, kalastus on nautinnollisempaa ja mukava saaliskin todennäköisempi. Näillä sivuilla esittelemme Daiwan keloja ja vapoja, jotka sopivat erityisen hyvin Suomen olosuhteisiin. Tuotteiden korkealaatuiset materiaalit, hiotut yksityiskohdat ja optimaalinen muotoilu ovat jokaisen kalamiehen ja -naisen unelma.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Fenix

Fenix

Fenix valaisimet

Fenix on sitoutunut ylittämään asiakkaidensa odotukset ja vaatimukset korkealuokkaiselle LED-käsivalaisimille teknologia ja innovaatio-osaamisellaan. Tämän lisäksi Fenix tekee jatkuvaa yhteistyötä valaisinkäyttäjien kanssa sekä suorittaa myös itse perusteellista tuotekehitys- ja testaustyötä ennen kuin yksikään Fenix-valaisin julkaistaan markkinoille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fiocchi

Fiocchi

Fiocchi on Euroopan suurin metsästyspatruunoiden komponenttivalmistaja. Sen omasta laajasta ja korkealaatuisesta valikoimasta löytyy sopiva lataus jokaisen metsästäjän aseeseen. Patruunoissa on mahdollisimman tiheä ja tasainen haulikuvio, joka on saatu aikaan pitkäaikaisen testauksen tuloksena ja varmistettu käyttämällä latauksissa ainoastaan parhaimpia materiaaleja.

Fiocchi
n valmistamiin komponentteihin luottavat myös useimmat eurooppalaiset patruunanvalmistajat – jo 130 vuoden kokemuksella. Fiocchi on myös tunnettu erinomaisten viranomais- ja urheiluasepatruunoiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat huippulaatuiset keski- ja reunasytytteiset patruunat.

www.fiocchigfl.it
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Gamo

Gamo

GAMO tarjoaa ilma-ammunnan harrastajille aivan uudenlaisia, itse kehittämiään aseita. Markkinajohtajana ja kymmenien vuosien kokemuksella se haluaa tuottaa huippulaatua. Edelläkävijänä se haluaa tuottaa innovaatioita, kuten uusi IGT -typpimäntä joka korvaa perinteiset mekaaniset jouset.

GAMO
-ilmakivääreistä löytyy malleja sekä junioreille että aikuisille. Koko perheen yhteiseen harrastukseen!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Garmin

Garmin

Garmin on maailmalla tunnettu ja arvostettu gps-/vhf laitteita valmistava yritys.
Voit löytää Garmin laitevalikoimasta käyttötarpeeseen sopivan laitteen, liikuitpa sitten tienpäällä, polulla, vesillä tai vaikkapa muuten urheilua harrastaen.

Ohjelmistopäivitykset ja laiterekisteröinnit: http://software.garmin.com/en-GB/express.html

Selaa tuotemerkin tuotteita »Gemini

Gemini

GEMINI tuotteet ovat niittäneet mainetta ja kunniaa kilpakentillä.
Kovimmat suoritukset maailmalla Geminin avulla ovat saavuttaneet mm. Giovanni Cernogoraz - Olympia kultaa Lontoo 2012 sekä Erik Varga - Trapin maailmanmestaruus 2014.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Helkama

Helkama

Helkama on vuonna 1905 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka ohjaustanko on yhä tiukasti kotimaisissa käsissä. Jokainen Helkama-pyörä on kuin pieni palanen Suomea – joko sinulla on omasi?
 
Suomalaisille tutuin Helkama-tuote on ehdottomasti polkupyörä. Jo vuosisadan ajan jopot, Ainot, Kulkurit ja muut legendaariset Helkamat ovat kuuluneet pellavapäisten lasten koulumatkoihin ja lähes koko kansan elämään, arkeen ja juhlaan. Helkaman pitkä kokemus näkyy myös ammattilaisten arvostuksessa, ja se on tutkitusti Suomen korkeimmalle noteerattu urheilun ja vapaa-ajan välineiden brändi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Helle

Helle

Helle puukot valmistetaan käsityönä Norjassa. Tehdas on valmistanut laadukkaita puukkoja jo vuodesta 1932 alkaen. Helle puukko tunnetaan laatutuotteena ympäri maailman!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

JerHigh

JerHigh

JerHigh makupalat valmistetaan puhtaasta kananlihasta maukkaaksi, puhdastaaksi ja helposti sulavaksi ateriaksi. JerHigh makupaloissa on laadukkaita ravintoaineita koirasi hyvinvointia varten. JerHigh makupalat sopivat lisäruoaksi, makupalaksi tai palkinnoksi koulutuksen yhteydessä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Lacrosse

Lacrosse

 LaCrosse - laatujalkineita jo vuodesta 1897!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lafayette

Lafayette

Lafayette metsästysradiopuhelimet ainoita markkinoilla olevia täysin vesitiiviitä metsästyspuhelimia. Tunnusmerkkinä Lafayette metsästyspuhelimille voidaan pitää erittäin kestävää metallirunkoa ja suurta taustavalaistua näyttöä.

Lafayette käyttäjien kokemuksesta voidaan sanoa että Lafayetten puhelimet erottuvat muista puhelimista hyvän kuuluvuuden ja poikkeuksellisen hyvän äänenlaadun puolesta.

Lafayette puhelimet ovat pitkän kehitystyön tulos, jossa päämääränä on ollut valmistaa erittäin monipuolisia metsästyspuhelimia, jotka ovat varma toimisia kaikissa olosuhteissa ja helppoja käyttää.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leica

Leica

Leica on valmistanut ensimmäiset katselukiikarinsa jo vuonna 1907. Myöhemmin tuotevalikoima on kasvanut ja kattaa nykyään kaikkien ulkonaliikkujien tarpeet, aina metsästäjästä lintuharrastajaan. Laajaan valikoimaan kuuluvat kiikaritähtäimet, katselukiikarit, etäisyysmittarit ja kaukoputket. Uusimpina tulokkaina Leica tuoteperheeseen ovat Geovid HD-R –katselukiikarit ja ERi –tähtäinkiikarit.
Leica tunnetaan ympäri maailmaa myös arvostettuna ja laadusta tinkimättömänä mittauslaitteiden valmistajana.                   
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Marocchi

Marocchi

Marocchi on erikoistunut Urheilu- ja metsästysaseiden valmistukseen. Marocchi yhdistää kehittynyttä teknologiaa ja perinteisiä menetelmiä. Tämä näkyy mm. korkeimmat laatustandardit täyttävien aseiden erittäin tehokkaissa piipuissa ja tyylikkäissä kaiverruksissa. Perheyritys on suunnitellut ja valmistanut aseita Pohjois-Italiassa jo vuodesta 1922 – Suomeen, suomalaiselle metsästäjälle, tarkoitettuja aseita jo 20 vuoden ajan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marttiini

Marttiini

Marttiinin puukkoja ja veitsiä on valmistettu Rovaniemellä jo vuodesta 1928 kunnioittaen tehtaan perustajan Janne Marttiinin perinteitä. Marttiini-tuotemerkki on takuu kestävästä puukosta, jonka terävyys on omaa luokkaansa! Marttiini-puukko on käyttäjäänsä varten tehty.

ENGLISH
Marttiini has manufactured knives in Rovaniemi, Finland, since Janne Marttiini established the knife factory in 1928. The Marttiini product range covers knives covers knives for hunting, fishing, camping, collectors, household and professional use.
Marttiini knives are made for the user!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mechanix

Mechanix

Mechanix käsineet

Alunperin NASCAR -mekaanikkojen ykkösvalintana tutuiksi tulleet Mechanixin hansikkaat ovat löytäneet paikkansa kilparatojen ulkopuolelta monenlaisessa käytössä. Erilaiset mallit tarjoavat erilaisiin haasteisiin korkealaatuisia ominaisuuksia, jotaka ottavat huomioon käyttäjänsä tarpeet.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

MeOpta

MeOpta

Meopta on kansainvälinen yritys, jolla on pitkät ja arvokkaat perinteet maailmanluokan optisten, optomekaanisten ja optoelektronisten laitteiden kehittämisessä, valmistamisessa ja kokoonpanossa. Meoptalla on hallussaan viimeisin tieto ja korkea ammattitaito, joiden ansiosta se pystyy palvelemaan sekä teollisuutta ja asevoimia että kuluttajamarkkinoita. Meoptalla on modernit tuotantolaitokset Yhdysvalloissa ja Tsekissä. Meoptan kiikaritähtäimet ja katselukiikarit ovat osuva valinta luotettavaa ja laadukasta optiikkaa arvostavalle metsästäjälle ja luonnontarkkailijalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Motorola

Motorola

Motorola on ollut puhelintekniikan eturintamassa jo yli 80 vuotta ja merkin tunnettuus on korkealla tasolla ympäri maailman. Motorola tunnetaan nimenomaan erilaisten viestintävälineiden luotettavana toimittajana. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Nils Master

Nils Master

"Legendaariset Nils Master ja Bete jo vuodesta 1963"
 
Finlandia Uistin Oy perustettiin vuonna 1963, jolloin veljekset Hannu ja Kalevi Kangas kehittelivät Nils Master tuotemerkit. Uistimien kehittely jatkuu edelleen. 1978 Legendaariset uistimet saivat seurakseen myös ruotsalaisen Tage Tysklind'in vuonna 1940 luvulla kehittelemän Bete tuotemerkin. Huolellisen kehitystyön tuloksena uistimiin on syntynyt monenlaisiin vesiin sopivat värit ja uinti. Tästä todisteena se, että Finlandia Uistimen merkit ovat vuodesta toiseen ennätyskalarekistereiden kärjessä, oli sitten kyse hauen tai ahvenen kalastuksesta.
 
Jokainen vaappu koe uitetaan ja viritetään perusuinnille ennen pakkausta. Käytämme vaapuissa ja pelleissä VMC:n koukkuja sekä Rasco Rings Stainless steel uistinrenkai 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Orijen

Orijen

ORIJEN -täysravinnot valmistetaan tuoreista lähialueiden raaka-aineista Kanadan Albertassa Champion Petfoodsin tehtailla. Luontaisesti sopivaan ravintoon perustuva filosofia edustaa uuden luokan täysravintoa, joka on suunniteltu ravitsemaan koirat ja kissat niiden luontaisia liha- ja proteiinitarpeita noudattaen. Luontaisesti sopivan ravinnon konsepti on yksinkertainen: ruokavaliossa noudatetaan sitä monipuolista ja tasapainoista koirien ja kissojen ravintoa, jota ne ovat tottuneet vapaasti metsästäessään hyödyntämään.
   
Perinteiset lemmikkiruuat sisältävät yleensä vain yhtä eläinproteiinia, kuten kanaa tai lammasta, sekä runsaasti hiilihydraattipitoisia viljoja. ORIJEN -täysravinnot sisältävät 6-10 eläinproteiinin lähdettä, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä ja vihanneksia eivätkä ollenkaan viljaa.

ORIJEN -täysravintojen valmistukseen käytetään runsaasti ihmisravinnoksi luokiteltua lihaa (75-80 %), kuten vapaana eteläisen Albertan maatiloilla kasvanutta lammasta sekä Kanadan pohjoisista järvistä pyydettyä siikaa. ORIJEN -täysravinnot sisältävät myös vapaana kasvanutta kanaa, kalkkunaa, villisikaa, possua, biisonia ja nautaa sekä vapaana pyydettyä lohta, kuhaa, silliä, kampelaa ja haukea.
   
ORIJEN-täysravinnoista löytyvät vaihtoehdot pennusta senioriin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Raymarine

Raymarine

 Merielektroniikan erikoisasiantuntija
Raymarine on keskittynyt merielektroniikkaan. Valmistamissamme tuotteissa yhdistyvät teollisuuden johtava teknologia, rankkoja olosuhteita kestävä mekaaninen toteutus, intuitiivisesti ymmärrettävissä olevat käyttöliittymät sekä innovatiivinen muotoilu. Tuotteemme kestävät olosuhteita, joissa moni muu vaihtoehto ei yksinkertaisesti toimi lainkaan.
 
Raymarinen maailman huippuluokkaa olevat testilaboratoriot mahdollistavat laitteiden täristämisen, kuumentamisen, jäädyttämisen ja altistamisen vedelle - Raymarine testaa suunnittelemansa laitteet ja niiden osat kattavasti jolloin sinun ei tarvitse suorittaa testausta veneillessäsi. Voit luottaa siihen, että Raymarine-laitteet toimivat kaikissa olosuhteissa.
 
Raymarinen oma 'Raymariner'-testivene yhdessä ympäri maailmaa toimivien asialleen omistautuneiden testaajiemme kanssa takaavat tuhansien merellä vietettyjen testituntien avulla sen, että Raymarine-laitteet toimivat - olosuhteista riippumatta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Retki

Retki

Retki®  yhtiön perustaja Vesa Wallenius aloitti ensimmäisten Retki® - tuotteiden suunnittelun ja markkinoinnin jo 1990-luvun alkupuolella Kouvolassa. Pahimpien lamavuosien aikana uuden tuotemerkin oli ansaittava paikkansa kaupoissa, joten tuotteiden korkealaatuisuus ja edullisuus muodostuivat heti alkujaan tärkeäksi osaksi tuotekehittelyä. Vesa perheineen tekikin lujasti töitä tuotekehittelyn, testauksen ja markkinoinnin suhteen.

Retki® - tuotteiden testausta on alusta asti tehty muun muassa Suomen saloilla, Suomen armeijan leireillä ja jopa naparetkillä etelänavalle. Tuotteet ovat voittaneet useita vertailutestejä ja niitä pidetäänkin yleisesti hinta-/laatusuhteeltaan ylivoimaisina.

Vuosituhannen vaihteessa Retki® - tuotteiden asema suomalaisten suosikkina vakiintui ja yhtiö löysi kannattavan kasvu-uran.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sam's Field

Sam's Field

Sam´s Field on kuivaruokasarja joka sisältää runsaasti lihaa sekä hedelmiä ja vihanneksia. Superpremiumtason täysravinnot sisältävät vain vähän viljaa - ei lainkaan vehnää vaan perunaa, maissia sekä riisiä. Kaikki täysravinnot sisältävät korkealaatuista lohiöljyä joka on hyväksi iholle ja turkille sekä hermoston toiminnalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


SILMA

SILMA

Silman paluu...
Pitkän tauon jälkeen uudistunut, hienostunut Italialainen laatu-asemerkki rantautuu jälleen Suomeen metsämiesten ja urheiluampujien saataville. Armi Silma valmistaa teräshaulikelpoisia haulikoita ja yhdistelmäaseita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »STEYR

STEYR

Laadukkaat Steyr ilma-aseet valmistetaan Itävallassa. Alunperin merkki on tunnettu nimellä Steyr Manlicher joka sittemmin muutti nimensä Steyr Sport GmbH. Steyr ilma-aseet ovat tunnettuja ympäri maailman ja niillä on voitettu lukuisia maailmanluokan arvokisoja (enemmän kuin millään muulla tehdasvalmisteisella aseella!).

Katso ja lue lisää Steyr ilma-aseista >> tästä Steyr'n kotisivuille, ole hyvä!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Thermos

Thermos

Vain Thermos on alkuperäinen Thermos. Ensimmäiset Thermos-pullot tulivat ulos Brittein saarten tehtailta jo vuonna 1904. Thermos muodostui nopeasti käsitteeksi, ja siksi lämpöä eristäviä pulloja nimitetään Suomessakin yleisnimellä termos - Thermoksen mukaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Trapper ATV

Trapper ATV

Trapper on saavuttanut suuren suosion suomalaisten mönkijäkäyttäjien keskuudessa. Yli 50 suomalaista avainkauppiasta on valinnut jälleenmyyntiinsä Trapper mönkijät sekä laadukkaat Trapper lisävarusteet. Palvelun ja laadun takaamiseksi Trapperilla on lisäksi koko Suomen kattava huoltoverkosto, joka laadukkaasti palvelee sinua jo ostettuasi Trapper mönkijän. Ole viisas ja hanki mönkijäsi lähikauppiaaltasi näin varmistut, että palvelu pelaa kaikissa olosuhteissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
VALIO

VALIO

Valio koiranruoka on laadukasta ja ensiluokkaista täysravintoa aktiivisille koirille. Se on Suomessa kehitetty ja suunniteltu metsästäjien ja koiraharrastajien toimesta. Valio koiranruokia on valmistettu jo vuodesta 1995 alkaen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »XP Metal Detectors

XP Metal Detectors

XP on Ranskalaisvalmisteinen metallinetsintälaite johon myös ammattilaiset luottavat!
Selaa tuotemerkin tuotteita »