Yritysesittely

 Eräkala on vuonna 2009 perustettu luonto- ja eräharrastajia palveleva yritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Asiointi verkkokaupassamme on helppoa, turvallista ja nopeaa. Olemme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä! Toivomme, että valikoimastamme löytyy juuri sinulle sopivia tuotteita, harrastatpa sitten metsästystä, kalastusta, retkeilyä tai muuten vain luonnossa liikkumista. Viime aikoina olemme panostaneet koiratarvikepuoleen ja valikoimistamme löytyy muun muassa laadukkaita koiranruokia, erilaisia varusteita ja koulutustarvikkeita noutajille sekä jäljestäjille. Mikäli olet kenneltilaaja, omistat virallisen kennelin - kannattaa sinun ensin rekisteröityä asiakkaaksemme ja olla meihin yhteydessä - näin varmistat että saat aina kenneltilaajan alennukset koiranruoista ja kulloinkin voimassa olevista tarjouksistamme.

Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy verkkokaupasta - sitä ei ehkä ole vain ehditty lisätä sinne, joten ilmoitathan meille toiveesi joko sähköpostitse tai suoraan  palautelomakkeella.
Kaikki tuotteemme sisältävät aina voimassaolevan yleisen arvonlisäverojaottelun mukaisen arvonlisäveron.

Maahantuonti edustukset:
muun muassa...
* Acme koirapillit, houkutuspillit
* Bellman & Flint luolakoiratutkat
* Dokken's koirankoulutushajusteet ja -tarvikkeet
* Edge Expedite houkutuskaaveet ja -pillit
* Jousiammuntatarvikkeet ja jousiaseet (RineHart, PSE, Bear, Hoyt...)
* Ragim perinnejouset ja jousiammunta välineet
* Turner & Richards koirankoulutustarvikkeet