Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti: 
(11.2.2019)

1. Tuotteilla on rajoitettu 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Tulostettavan palautuslomakkeen saat tästä

Ilmainen palautusoikeus koskee vain tilauksia joiden sisällössä tai tuotteessa on kiistaton ja todistettavissa oleva asiakkaasta johtumaton virhe. Tilauksia joissa on toimitettu väärä tuote, kuljetusliikkeen vaurioittamia tilauksia, sekä tilauksia joiden palautuksesta on erikseen sovittu Eräkalan henkilökunnan kanssa ennen palautuksen lähettämistä.

Palautettavan tuotteen tai tuotteiden on oltava virheettömissä, avaamattomissa myyntipakkauksissaan, sinetit ehjinä ja sellaisessa kunnossa kuin myylässäkin olevan tuotepakkauksen voisi olettaa olevan. Tuotteen on siis oltava ehjä ja myyntikuntoinen. Vaatteita ja kenkiä koskien, vaatetta saa sovittaa muttei käyttää. Sopimattoman vaatteen palautus ei ole ilmaista ellei siitä ole erikseen sovittu. Räätälöidyillä tuotteilla ja alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta.

Myyjäliikkeellä ei ole velvollisuutta hyväksyä tuotepalautusta tai hyvittää kauppasummaa kokonaisuudessaan mikäli edellämainitut ehdot eivät täyty. Asiakkaan toimesta väärin tilatuista, tarpeettomiksi jääneistä, tai esimerkiksi väärän tai sopimattoman vaatekoon takia palautuvista tilauksista myyjäliikkeellä on oikeus veloittaa tai jättää palauttamatta aiheutuneet ylimääräiset toimitus- ja käsittelykulut.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Eräkala.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)erakala.fi  tai puhelimitse
0600 418 738 (ma-pe 10-16 ) tai vaihtoehtoisesti verkkokaupan Live Chat -keskusteluikkunan kautta.

4. Eräkala.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Eräkala.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Eräkala.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

HUOM! Aiheettomasta tuotepalautuksesta, vian selvittämisestä tai takuun piiriin kuulumattomasta palautuksesta perimme 50 euron tarkistusmaksun ja toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät sen hetkisen toimitustavan hinnan mukaan.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat (Matkahuolto / Posti / Kaukokiito)

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta tai Postista, hinta 5,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 5,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

HUOM! Nyt yli 150€ tilaukset rahtivapaasti toimitettuna.
Rahtivapaus koskee normaalipainoisia tuotteita eli ei esimerkiksi polkupyöriä, mopoja, isoja määriä patruunoita (yli 25kg) tai muita vastaavia tuotteita jotka ovat isokokoisia/painavia. Isokokoisista tuotteista veloitetaan erikseen vielä erillinen rahtimaksu. Varmista vielä tarkemmin asiakaspalvelusta mikäli tuotteen koko/paino mietityttää. Rahtivapaus ei koske kotiinkuljetusta.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 12,00 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kirjetoimitus
- Verkkokaupassamme ei toistaiseksi ole  vaihtoehtoa suoralle kirjetoimitukselle, mutta voit pyytää sitä tilauksen viestikentässä. Tällöin toimitustavaksi valitaan kuitenkin "Nouto Postista tai Matkahuollosta".

Pitkät ja tilaa vievät tuotteet
- Pääsääntöisesti kaikki yli 120cm pituiset tuotteet toimitetaan Matkahuollon pakettina. Mikäli olette valinnut kuitenkin toimitustavaksi Posti toimituksen, pyrimme ottamaan teihin yhteyttä ennen toimitustavan muuttamista.

HUOM!!
Poikkeuksellisen suuret tai painavat tilaukset vaativat rahdin laskuttamisen erikseen. Painavalla tarkoitetaan yli 25 kg painoisia paketteja / tuotteita. Esimerkiksi Riistaherneet, patruunat, mopot ja polkupyörät sekä erilaiset pyydykset vaativat toisinaan erillisen rahtitoimituksen, jonka kustannus laskutetaan tilauksen lopullisen summan lisäksi. Edellämainitun kaltaiset toimitukset pyritään aina järjestämään edullisimman rahditustavan mukaan joko matkahuollolla, postilla, kaukokiidolla tai muulla kuriirilla. Suurissa tuotteissa pyritään aina ilmoittamaan mahdollinen rahdituksen lisäkulu.

Toimitusehdoissa mainittu "toisinaan" tarkoittaa sitä, että tuotteessa on yleensä edellä mainittu ohjeteksti lisättävästä rahtimaksusta. Tämän lisäksi myyjällä on oikeus tarkastaa rahtimaksu, jos asiakas tilaa esimerkiksi 200kg edestä
patruunoita tai koiranruokaa - tälläinen tilaus on tavanomaisesta poikkeava ja tietää lisäkustannuksia sekä tilaajalle että toimittajalle. Tällaisissa tapauksissa suosittelemmekin asiakasta varmistamaan AINA etukäteen tilauksesta kertyvän rahtimaksun suuruuden.

Yli 120cm paketit pyrimme toimittamaan aina Matkahuollon kautta lähimpään toimipisteeseen.(Mikäli tilaus halutaan Postin kautta toimitettavaksi peritään normaali rahtikulujen lisäksi erilliskäsittelystä aiheutuvat kulut.)

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Aseiden ja patruunoiden toimitukset

HUOM!
Vuoden 2012 alusta lähtien aseita ja patruunoita ei toimiteta enää Postitse,
vaan toimitus tapahtuu vain Matkahuollon (tai Kaukokiidon) välityksellä.


Ampuma-asetta ostaessasi sinun tulee lähettää postissa 1) ampuma-aseen hankkimislupa sekä 2) kopio henkilöllisyystodistuksesta.

Muista allekirjoittaa lupa ja lähetä kaikki neljä kappaletta postitse osoitteella:

Eräkala
Soutajantie 12
39500 IKAALINEN   

Ostaessasi patruunoita tulee sinun lähettää kopio ampuma-aseen hallussapitoluvasta meille.
HUOM! Hallussapitoluvasta tulee lähettää kopio molemmilta puolin korttia.

A) voit lähettää valokuvan tai skannatun lupatiedon sähköpostilla: erakala.info@gmail.com

B) voit lähettää kopion myös postissa em. osoitteeseen.

Ilma-aseiden ja starttipistoolin ostaminen

Ilma-aseiden ja airsoftaseiden ostoikäraja Suomessa on 18v. Lähetämme tilatut tuotteet Matkahuollossa heti kun olemme saaneet kopion ostajan henkilöllisyystodistuksesta.

A) voit lähettää valokuvan ja/tai skannatun lupatiedon (ajokortti, passi tai aseen hallussapitolupa)
sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu (a'tt) erakala.fi

B) voit lähettää kopion myös postissa: Eräkala, Soutajantie 12 39500 IKAALINEN   

Klarna tili-/laskupalvelulla maksaessasi, tarkastaa Klarna automaattisesti että olet täysi-ikäinen. Tällöin sinun ei tarvitse erikseen toimittaa henkilöllisyystodistuksesta kopioa.

HUOM!
Vuoden 2012 alusta lähtien aseita ja patruunoita ei toimiteta enää Postitse,
vaan toimitus tapahtuu vain Matkahuollon (tai Kaukokiidon) välityksellä.3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

--------------------
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
--------------
Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,95 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä tuotteen mukana palautuslomake.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)erakala.fi tai puhelimitse numeroon 0600 418 738 (ma - pe  9.00 - 16.00).

Mikäli jälkivaatimuksella tehtyä tilausta ei noudeta toimipaikasta eikä tästä ole erikseen ilmoitettu Eräkalan asiakaspalveluun etukäteen, laskutetaan erillinen 25€ maksu noutamatta jättämisestä.

Palautuksen yhteydessä pyydämme teitä AINA täyttämään palautuslomakkeen!
Tulostettavan palautuslomakkeen saat tästä

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena tai
sopimuksen mukaan Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Eräkala.fi / Eräkala, Soutajantie 12, 39500 IKAALINEN

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  asiakaspalvelu(a)erakala.fi tai soittamaan 0600 418 738.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(a)erakala.fi tai soittamalla 0600 418 738. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Eräkala.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille 14 vuorokauden kuluessa.


7. Yhteystiedot

Eräkala Verkkokauppa
Soutajantie 12
39500 IKAALINEN

puh. 0600 418 738
(0,99€/min + pvm)

sähköposti: asiakaspalvelu@erakala.fi